Zoek je een op maat gemaakt
RVS keukenblad voor thuis?

Kies voor de zekerheid van kwaliteit en vertrouw op de deskundigheid van Groku.
Al 40 jaar de marktleider in RVS werk- en keukenbladen op maat!

Gebruik onze online configurator en
ontvang direct een vrijblijvende aanbieding

Ervaar de voordelen van een RVS keukenblad

Vraag een willekeurige professionele chef het materiaal van zijn of haar werkblad en het antwoord zal altijd hetzelfde zijn; Roestvrij staal (RVS). Net als in een professionele keuken is een RVS werk- of keukenblad gemaakt voor intensief gebruik. Het is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, het kan tegen een stootje en het geeft je keuken een unieke uitstraling die past bij ieder interieur. Met een aanrechtblad van RVS kies je voor een duurzaam en tijdloos materiaal waar je in de keuken tientallen jaren plezier van gaat hebben. En kies je voor Groku dan heb je de zekerheid van:

  • 40+ jaar ervaring met RVS werk- en keukenbladen
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Altijd de beste kwaliteit roestvrij staal
  • Ambachtelijk vakmanschap i.c.m. moderne bewerkingstechnieken
  • Snelle levering (op afspraak binnen 2 tot 4 weken)

Voor welke toepassing zoek jij een RVS werk- of keukenblad?

RVS aanrechtblad in een L-vorm wandkeuken

RVS aanrechtblad voor je keuken

Een aanrechtblad moet geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik. Een RVS aanrechtblad is gemaakt om aan te werken en staat garant voor jarenlang keukenplezier. Kies uit de verschillende RVS afwerkingen en diktes die passen bij jouw keuken en interieur. Maak je aanrechtblad compleet met een naadloos ingelaste RVS Spoelbak of een 3-in-1 Quooker kraan.

RVS keukenblad voor je kookeiland

Een kookeiland is het middelpunt van je keuken en verdiend daarom een echt eyecatcher! Een keukenblad van RVS geeft je kookeiland niet alleen een unieke uitstraling, het is ook gemaakt voor jarenlang intensief gebruik. Kies uit onze verschillende RVS afwerkingen en diktes en creëer een kookeiland dat vraagt om gebruikt te worden.

RVS buitenkeuken compleet

RVS werkblad voor je buitenkeuken

Een op maat gemaakt RVS werkblad tovert jouw Kamado of Gasbarbecue om in een robuuste buitenkeuken voor intensief gebruik. Completeer je buitenkeuken met een RVS spoelbak of ga voor een all-in-one oplossing inclusief een RVS frame, houten afwerking en mini-koelkast. Je buitenkeuken verdient het!

RVSwerkblad.nl door GROKU

RVSwerkblad.nl is een initiatief van GROKU. Al meer dan 40 jaar zijn wij de marktleider op het gebied van RVS keukenoplossingen voor horeca en grootkeukens in Nederland en België. Van bekende Nederlandse sterrenrestaurants tot de lokale cafetaria om de hoek; de kans is groot dat ze werken op een op maat gemaakt RVS keukenblad van GROKU.

Luister niet alleen naar ons, maar vooral naar onze klanten!

Massief warmgewalst RVS keukenblad
RVS wandkeuken

Een nieuw keukenblad van RVS?
Ga voor de zekerheid van kwaliteit!

Een nieuwe keuken of een keukenrenovatie is vaak een grote investering waar lang naar is uitgekeken en waar men jarenlang plezier van hoopt te hebben. De teleurstelling kan dan ook groot zijn als een nieuw keukenblad net niet helemaal past of als de kwaliteit na verloop van tijd toch te wensen over laat. Daarom is het ook bij een duurzaam materiaal als RVS altijd verstandig om te kiezen voor een op maat gemaakt keukenblad van topkwaliteit.

Bij RVSwerkblad.nl werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit roestvrij staal en combineren we ambachtelijk vakmanschap met de nieuwste RVS bewerkingstechnieken. Om onverwachte verassingen te voorkomen maken we altijd eerst een tekening op basis van het definitieve keukenontwerp en komen we bij twijfel graag langs om het keukenblad in te meten. Hiermee bieden wij onze klanten de rust en zekerheid die je van een op maat gemaakt RVS keukenblad mag verwachten.

GROKU – Sterk in RVS maatwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak gebruik van onze online configurator en ontvang direct een aanbieding op maat!