Verdient jouw buitenkeuken ook een RVS werkblad op maat?

Een RVS werkblad is gemaakt voor intensief gebruik en daarom uitermate geschikt als basis voor je nieuwe buitenkeuken (of voor je wandkeuken en kookeiland in huis). Completeer je Kamado of gasbarbecue met een RVS werkblad en creëer een robuuste buitenkeuken waar je het hele jaar plezier van zult hebben.

Buitenkeuken met 4mm warmgewalst RVS keukenblad
Complete buitenkeuken met een RVS werkblad

Kies voor zekerheid met een RVS werkblad van professionele kwaliteit

Als echte barbecue fanaat gebruik je jouw Kamado of gasbarbecue het liefst zo vaak mogelijk en het hele jaar door. Een werkblad van RVS is gemaakt voor intensief gebruikt en daarmee een ideale basis voor jouw buitenkeuken. Kies wel voor een RVS werkblad van professionele kwaliteit om de levensduur en het gebruiksplezier van je buitenkeuken te maximaliseren.

RVSwerkblad.nl is een initiatief van Groku, al meer dan 40 jaar de marktleider in maatwerk RVS keukenoplossingen voor horeca en grootkeukens in Nederland en België. Doordat we ieder jaar meer dan 4.000 RVS werkbladen op maat produceren, weten we als geen ander hoe belangrijk kwaliteit en service zijn.

Met onze online configurator stel je zelf je RVS werk- of keukenblad samen en ontvang je binnen 3 minuten een vrijblijvende aanbieding op maat. Liever persoonlijk advies? Neem dan contact op voor een offerteaanvraag.

Naast je buitenkeuken is een RVS werkblad ook geschikt voor andere toepassingen in en om het huis

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wat voor soort RVS werkblad past bij jouw buitenkeuken?

RVS werkbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen die elk een eigen uitstraling geven aan je buitenkeuken. Kies je bijvoorbeeld een 8 cm dik blad voor een robuuste uitstraling of ga je voor een 4 mm massief warmgewalst RVS werkblad voor een strakke, solide uitstraling. Het is allemaal mogelijk bij rvswerkblad.nl.

Korrel 320 gespelen RVS
Korrel 320 geslepen

De standaard RVS afwerking voor een strak en glad resultaat.

Richtingloos geborsteld RVS
Richtingloos geborsteld

Handmatig nageborsteld RVS voor een matte finishing.

Warmgewalst RVS 4mm massief
Warmgewalst

Massief RVS dat geen nabehandeling heeft ondergaan voor een robuuste, stoere afwerking.

Wafelprofiel RVS
Wafelprofiel

Het bekende wafelprofiel RVS voor een extra solide uitstraling.

Moeite met kiezen? Bestel een sample pakket!

We begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om je nieuwe RVS keukenblad alleen op basis van online voorbeelden te kiezen. Daarom bieden we de mogelijkheid een sample pakket te bestellen met stalen van al onze RVS afwerkingen. Het pakket bieden we gratis aan, we vragen alleen een kleine tegemoetkoming in de verzendkosten. 

RVSwerkblad.nl sample pakket

RVS maatwerk met een legio aan mogelijkheden

Bij RVSwerkblad.nl hebben we alle benodigde expertises en onderdelen in huis om je te helpen aan een passende oplossing. Of het nu gaat om additionele RVS bewerkingen, bijpassende onderdelen of een complete RVS buitenkeuken op maat. Wij helpen je graag!

Aanvullende RVS bewerkingen

Een belangrijk voordeel van roestvrij staal is de bewerkbaarheid. Of het nu gaat om een opstaande rand, een ingeperste waterkering of een uitdagende uitsparing, met RVS is het geen probleem.

Bijpassend accessoires & onderdelen

Naast het RVS werkblad kunnen we ook bijpassende onderdelen en accessoires leveren. Wat denk je bijvoorbeeld van een naadloos ingelaste RVS spoelbak van Reginox of een bijpassende RVS kraan. Extra gemak tegen een scherpe online prijs.

RVS spoelbak naadloos ingelast

Meer wensen? We helpen je graag!

Wil je meer dan alleen een RVS werkblad? Onze vakmensen helpen je graag bij de realisatie van een complete RVS buitenkeuken op maat. Naast RVS maken we hierbij gebruik van een legio aan overige materialen, zodat je de buitenkeuken krijgt die je voor ogen hebt.

Wat je wens ook is, we ontwerpen en produceren het voor je op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Luister niet alleen naar ons, maar vooral naar onze klanten!

Bekijk de video voor een kijkje in onze keuken.

Een RVS werkblad voor je buitenkeuken?
Vertrouw op de deskundigheid van Groku

Bij RVSwerkblad.nl werken we uitsluitend met professionele kwaliteit roestvrij staal en combineren we de nieuwste RVS bewerkingstechnieken met ambachtelijk vakmanschap. Om onverwachte verrassingen te voorkomen maken we bij een buitenkeuken werkblad altijd eerst een tekening op basis van de officiële afmetingen van je Kamado of Gasbarbecue. Zo weet je zeker dat het RVS werkblad past en ervaar je de rust en zekerheid die een op maat gemaakt RVS werkblad hoort te bieden.

Lees hier meer over Groku – Sterk in RVS maatwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak gebruik van onze online configurator en ontvang direct een aanbieding op maat!