RVS Maatwerk & Accessoires

Een RVS werk- of keukenblad op maat is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel binnenshuis en buitenshuis. Natuurlijk als aanrechtblad voor je keuken of kookeiland, maar denk ook eens aan andere toepassingen zoals een maatwerk werkblad voor je buitenkeuken, garage of hobbyruimte. Omdat geen toepassing gelijk is, produceren we al onze RVS werk- en keukenbladen volledig op maat en naar wens van de klant. Daarnaast kun je ook kiezen uit een ruim assortiment aan accessoires om je RVS keukenblad compleet te maken.

Vier soorten RVS afwerking

Onze basis: Professionele kwaliteit RVS

Onze RVS werk- en keukenbladen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen en met randdiktes variërend van 4 mm massief tot 8 cm. De basis is altijd dezelfde professionele kwaliteit roestvrij staal die we ook toepassen in de keukens van onze zakelijke klanten. Hierdoor weten we zeker dat de kwaliteit goed is en het RVS keukenblad bij normaal gebruik en onderhoud tientallen jaren mee kan gaan.

Maatwerk RVS bewerkingen

Afhankelijk van je wensen kunnen we het werk- of keukenblad volledig naar maat bewerken. In onze fabriek in Kampen beschikken we over de modernste RVS bewerkingstechnieken om je keukenblad te snijden, buigen, lassen en/of afwerken. Of het nu gaat om een uitsparing voor je kookplaat, een opstaande rand tegen de muur of een ingeperste waterkering rond je RVS spoelbak, het is allemaal mogelijk bij een RVS keukenblad.

Maatwerk RVS keukenblad
Onderdelen van gerenommeerde merken

Bijpassende accessoires & onderdelen

Bij RVSwerkblad kunnen we je ook helpen met bijpassende accessoires en onderdelen van gerenommeerde merken zoals Reginox en Quooker. Maak je RVS keukenblad compleet met een naadloos ingelaste RVS spoelbak van Reginox of een 3-in-1 Quooker kraan. En natuurlijk kun je alle benodigde onderdelen voor montage en onderhoud ook mee bestellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak gebruik van onze online configurator en ontvang direct een aanbieding op maat!