Stel je eigen RVS Keukenblad samen

  Stap 1: Materiaal keuze & werkbladdikte

  RVS afwerking

  Onze RVS werk- en keukenbladen leveren we in een aantal afwerkingen. Afhankelijk van de toepassing, het design van je keuken en jouw smaak bieden we verschillende mogelijkheden.

  Randdikte RVS keukenblad

  Onze RVS werk- en keukenbladen zijn verkrijgbaar met verschillende randdiktes. Ons warmgewalst RVS materiaal is alleen verkrijgbaar als een 4 mm massief keukenblad. Alle overige RVS afwerkingen zijn verkrijgbaar in randdiktes van 20 mm tot 80 mm, waarbij het blad opgevuld wordt met hout.

  Stap 2: Vorm en afmetingen

  Vorm van je werkblad

  Kies de vorm die het beste bij je situatie past en vul de maten in. Maak je geen zorgen over de afwerking van de randen, want bij een RVS keukenblad zijn alle randen altijd netjes afgewerkt.

  Afmetingen in mm

  Vul hier de maten in (in mm) die horen bij de gekozen vorm.

  i Deze vorm en maatvoering heeft 1 steek- of lasnaad nodig.
  i Deze vorm en maatvoering heeft 2 steek- of lasnaden nodig.

  Stap 3: Uitsparingen en overige bewerkingen

  Uitsparing kookplaat

  Rvswerkblad.nl levert je RVS keukenblad indien gewenst met een uitsparing voor je kookplaat. Hierbij heb je de keuze uit een standaard uitsparing of een vlakinbouw sparing (let op: niet alle kookplaten zijn geschikt voor vlakke inbouw). Kijk goed welke maat je nodig hebt, de exacte locatie stemmen we bij opdracht nog met je af.

  Uitsparingen bouwkundig

  Omdat niet elke keuken gelijk is bieden we een aantal soorten bouwkundige uitsparingen voor je RVS keukenblad. Als de muren niet haaks zijn, spreken we over een schuine hoek aan een werkblad. Als er een kolom aanwezig is, kun je kiezen voor een kolomsparing. De maatvoering hiervan kun je na opdracht opgeven en verwerken we in de tekening.

  Opstanden

  Een opstaande rand (40 mm hoog) aan de muurzijde(n) van het RVS werk- of keukenblad. Hiermee maak je een nette afwerking van het blad en de wand. Bij rvswerkblad.nl is dit geen losse plint, maar wordt de opstand naadloos aan het werkblad bevestigd.

  Maak je keuze voor het aantal opstaande randen:

  Maak je keuze voor het aantal opstaande randen:

  Maak je keuze voor het aantal opstaande randen:

  Maak je keuze voor het aantal opstaande randen:

  Stap 4: Spoelbakken, kranen en overige accessoires

  RVS Spoelbakken

  Kies een passende RVS spoelbak bij je RVS keukenblad. De spoelbakken worden bij randdikte 20, 40, 60 en 80 mm standaard naadloos ingelast door onze lasrobot. Bij randdikte 4 mm massief wordt tegen een meerprijs de spoelbak handmatig randloos ingelast. Meer uitleg daarover is te lezen op onze blog Spoelbak inlastechnieken – Waarom niet elke las hetzelfde is.

  Onderstaande prijzen zijn inclusief de uitsparing en het inlassen – De exacte locatie wordt later in overleg bepaald.

  Kranen

  Kies een bijpassende kraan bij je RVS keukenblad. We leveren uitsluitend kwaliteitskranen van het Nederlandse merk Reginox die we als service tegen een scherpe prijs aanbieden. Let op: Onderstaande prijzen zijn inclusief het uitsnijden van het kraangat. De exacte locatie wordt in overleg bepaald.

  Quookers

  Completeer je RVS keukenblad met een handige Quooker kraan. Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. Maak een keuze uit een van de aangeboden types in de afwerking chroom, RVS of zwart. We leveren de Quooker kraan altijd inclusief Combi reservoir voor 7 liter direct kokend water of 15 liter warm water (60°C).

  Wij bieden een selectie van Quooker kranen die wij als service tegen een scherpe online prijs aanbieden. Let op: Onderstaande prijzen zijn inclusief het uitsnijden van het kraangat. De exacte locatie wordt in overleg bepaald.

  Zeeppompen

  Kies een bijpassende Reginox zeeppomp bij je RVS keukenblad en Reginox kraan. Let op: Onderstaande prijzen zijn inclusief het uitsnijden van het benodigde gat. De exacte locatie wordt in overleg bepaald.

  RVS achterwand

  Maak je RVS keukenblad compleet en bescherm je wanden met een RVS achterwand voor achter je kookplaat. De maatvoering is afhankelijk van je kookplaat. Let op: alleen verkrijgbaar in de standaard Korrel 320 RVS afwerking.

  Accessoires

  Als professionals leveren we je graag de juiste spullen mee met het RVS werk- of keukenblad, zodat je het blad goed kunt monteren en onderhouden.

  WCD Zuilen

  Een extra stroompunt of een doorvoer in je RVS werk- of keukenblad. Onderstaande prijzen zijn inclusief het benodigde doorvoergat. De exacte locatie wordt later in overleg bepaald.

  5: Samenvatting van je configuratie

  Je configuratie

  Hier komt de samenvatting - een moment a.u.b.

  Service opties

  Heb je nog wat extra hulp nodig?

  Ontvang een vrijblijvende offerte op maat