Retourneren

Onze RVS werkbladen die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling en goedkeuring van de tekening definitief. 

Het retourneren van een op maat gemaakt RVS werkblad is dan ook niet mogelijk. Ben je niet tevreden over het geleverde blad, neem contact met ons op dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Voor alle standaard producten als kranen, kookplaten en onderhoudsproducten heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan rvswerkblad.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@rvswerkblad.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.