Een RVS keukenblad als eyecatcher van je nieuwe kookeiland?

Een kookeiland is vaak het centrale middelpunt van je keuken en verdient daarom een werkblad dat gebruiksgemak combineert met oogstrelend design. Een keukenblad van RVS beschikt over een aantal unieke eigenschappen die het een uitstekende keuze maken voor je kookeiland, wandkeuken of buitenkeuken. En met onze verschillende afwerkingen en bladdiktes is er altijd een RVS keukenblad beschikbaar dat past bij je interieur.

Kookeiland met een massief 4mm RVS keukenblad
Een modern kookeiland met RVS keukenblad als middelpunt van je leefkeuken

Kies voor zekerheid met een RVS keukenblad van professionele kwaliteit

Als het centrale middelpunt van je (leef-)keuken krijgt je kook- of keukeneiland het vaak flink te verduren. Het wordt niet alleen gebruikt om te koken en om aan te eten, maar vaak ook om te werken en te spelen. Houd hier rekening mee bij de aanschaf en kies voor een keukenblad van professionele kwaliteit.

RVSwerkblad.nl is een initiatief van GROKU, al meer dan 40 jaar de marktleider in maatwerk RVS keukenoplossingen voor horeca en grootkeukens in Nederland en België. Doordat we ieder jaar meer dan 4.000 RVS werk- en keukenbladen op maat produceren, weten we als geen ander hoe belangrijk kwaliteit en service zijn.

Met onze online configurator stel je zelf je keukenblad samen en ontvang je binnen 3 minuten een vrijblijvende aanbieding op maat. Heb je een tekening of foto(‘s), dan kun je die ook naar ons toesturen via de knop “Offerte aanvragen”.

Welke RVS afwerking past bij jouw kookeiland en interieur?

Een RVS keukenblad is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen die je kookeiland een unieke uitstraling geven. In combinatie met de verschillende randdiktes variërend van 4 mm tot 8 cm creëer je eenvoudig een keukenblad dat past bij je keukeneiland en interieur.

Korrel 320 gespelen RVS
Korrel 320 geslepen

De standaard RVS afwerking voor een strak en glad resultaat.

Richtingloos geborsteld RVS
Richtingloos geborsteld

Handmatig nageborsteld RVS voor een matte finishing.

Warmgewalst RVS 4mm massief
Warmgewalst

Massief 4mm dik RVS dat geen nabehandeling heeft ondergaan voor een robuuste afwerking.

Wafelprofiel RVS
Wafelprofiel

Het bekende wafelprofiel RVS voor een extra solide uitstraling.

Moeite met kiezen? Bestel een sample pakket!

We begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om op basis van een afbeelding een RVS aanrechtblad te bestellen. Daarom bieden we de mogelijkheid een sample pakket te bestellen met stalen van al onze RVS afwerkingen. Het pakket bieden we gratis aan, we vragen alleen een kleine tegemoetkoming in de verzendkosten. 

RVSwerkblad.nl sample pakket

RVS maatwerk met een legio aan mogelijkheden

Bij RVSwerkblad kunnen we het hele traject van A tot Z voor je verzorgen. Dit geldt ook voor de vele verschillende maatwerkopties die worden aangeboden om je keukenblad volledig naar wens te produceren.

RVS-aanrechtblad-op-schip

Aanvullende RVS bewerkingen

Een belangrijk voordeel van roestvrij staal is de bewerkbaarheid. Of het nu gaat om een opstaande rand, een ingeperste waterkering of een uitdagende uitsparing, met RVS is het geen probleem.

Bijpassend accessoires & onderdelen

Naast het aanrechtblad kunnen we ook bijpassende onderdelen en accessoires leveren. Wat denk je bijvoorbeeld van een naadloos ingelaste RVS spoelbak van Reginox of een bijpassende (Quooker) kraan. Dit betekent extra gemak tegen een scherpe (online) prijs.

RVS spoelbak naadloos ingelast

Meer wensen? We helpen je graag!

Wil je meer dan alleen een keukenblad van RVS? Ook dan kunnen we je verder helpen. Onze vakmensen helpen je graag bij de realisatie van RVS meubels, een RVS buitenkeuken of een complete keuken. Hierbij is de basis altijd RVS, maar combinaties met andere materialen zijn uiteraard mogelijk. Denk aan kasten en lades van volkern, multiplex, mdf, spaanplaat, fineer en bamboe.

Wat je wens ook is, we ontwerpen en produceren het voor je op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Luister niet alleen naar ons, maar vooral naar onze klanten!

Bekijk de video voor een kijkje in onze keuken.

Een RVS keukenblad voor je kookeiland?
Vertrouw op de deskundigheid van GROKU

Bij RVSwerkblad.nl werken we uitsluitend met professionele kwaliteit roestvrij staal en combineren we de nieuwste RVS bewerkingstechnieken met ambachtelijk vakmanschap. Om onverwachte verrassingen te voorkomen maken we altijd eerst een tekening op basis van het definitieve keukenontwerp en komen we bij twijfel graag langs om in te meten. Hiermee bieden we onze klanten de rust en de zekerheid die een op maat gemaakt kwaliteitskeukenblad van RVS hoort te bieden.

Lees hier meer over GROKU – IJzersterk in RVS maatwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak gebruik van onze online configurator en ontvang direct een aanbieding op maat!