Maak je buitenkeuken compleet met een RVS werkblad op maat

Een RVS werkblad is gemaakt voor intensief gebruik en daarom uitermate geschikt als basis voor je nieuwe buitenkeuken (of voor je wandkeuken en kookeiland in huis). Completeer je Kamado of gasbarbecue met een werkblad van RVS en creëer een robuuste buitenkeuken waar je het hele jaar plezier van zult hebben.

Maak je buitenkeuken met een strak keukenblad van 4mm warmgewalst RVS
Complete buitenkeuken met een RVS werkblad

Kies voor zekerheid met een RVS werkblad van professionele kwaliteit

Als echte barbecue fanaat gebruik je jouw Kamado of gasbarbecue het liefst zo vaak mogelijk en het hele jaar door. Een werkblad van RVS is gemaakt voor intensief gebruikt en daarmee een ideale basis voor jouw buitenkeuken. Kies wel voor een werkblad van professionele kwaliteit RVS om de levensduur en het gebruiksplezier van je buitenkeuken te maximaliseren.

RVSwerkblad.nl is een initiatief van GROKU, al meer dan 40 jaar de marktleider in maatwerk RVS keukenoplossingen voor horeca en grootkeukens in Nederland en België. Doordat we ieder jaar meer dan 4.000 RVS werkbladen op maat produceren, weten we als geen ander hoe belangrijk kwaliteit en service zijn.

Met onze online configurator stel je zelf je RVS werk- of keukenblad samen en ontvang je binnen 3 minuten een vrijblijvende aanbieding op maat. Liever persoonlijk advies? Neem dan contact op voor een offerteaanvraag.

Naast je buitenkeuken is een RVS werk- of keukenblad ook geschikt voor andere toepassingen in en om het huis

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wat voor soort RVS afwerking past bij jouw buitenkeuken?

Onze RVS werkbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen die elk een eigen uitstraling geven aan je buitenkeuken. Kies je bijvoorbeeld een 8 cm dik blad voor een robuuste uitstraling of ga je voor een massief blad van 4 mm warmgewalst RVS voor een strakke, solide afwerking.

Korrel 320 gespelen RVS
Korrel 320 geslepen

De standaard RVS afwerking voor een strak en glad resultaat.

Richtingloos geborsteld RVS
Richtingloos geborsteld

Handmatig nageborsteld RVS voor een matte finishing.

Warmgewalst RVS 4mm massief
Warmgewalst

Massief RVS dat geen nabehandeling heeft ondergaan voor een robuuste, stoere afwerking.

Wafelprofiel RVS
Wafelprofiel

Het bekende wafelprofiel RVS voor een extra solide uitstraling.

Moeite met kiezen? Bestel een sample pakket!

We begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om je nieuwe buitenkeuken blad alleen op basis van online voorbeelden te kiezen. Daarom bieden we de mogelijkheid een sample pakket te bestellen met stalen van al onze RVS afwerkingen. Het pakket bieden we gratis aan, we vragen alleen een kleine tegemoetkoming in de verzendkosten. 

RVSwerkblad.nl sample pakket

RVS maatwerk met een legio aan mogelijkheden

Bij GROKU hebben we alle benodigde expertises en onderdelen in huis om je te helpen aan een passende oplossing. Of het nu gaat om additionele RVS bewerkingen, bijpassende onderdelen of een complete RVS buitenkeuken op maat. Wij helpen je graag!

Aanvullende RVS bewerkingen

Een belangrijk voordeel van roestvrij staal is de bewerkbaarheid. Of je nu een opstaande rand, een ingeperste waterkering of een uitdagende uitsparing wenst, met RVS is het geen probleem.

Bijpassend accessoires & onderdelen

Naast je nieuwe werkblad kunnen we ook bijpassende onderdelen en accessoires leveren. Wat denk je bijvoorbeeld van een naadloos ingelaste RVS spoelbak van Reginox of een bijpassende RVS kraan. Extra gemak tegen een scherpe online prijs.

RVS spoelbak naadloos ingelast
Maak je buitenkeuken af met een werkblad van RVS

Meer wensen? We helpen je graag!

Wil je meer dan alleen een werkblad van RVS? Onze vakmensen helpen je graag bij de realisatie van een complete RVS buitenkeuken op maat. Naast RVS kunnen onze vakmensen een legio andere materialen verwerken, zodat jij de buitenkeuken krijgt die je voor ogen hebt.

Wat je wens ook is, we ontwerpen en produceren het voor je op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Luister niet alleen naar ons, maar vooral naar onze klanten!

Bekijk de video voor een kijkje in onze keuken.

Een RVS werkblad voor je buitenkeuken?
Vertrouw op de deskundigheid van GROKU

In onze fabriek werken we uitsluitend met professionele kwaliteit roestvrij staal en combineren de nieuwste RVS bewerkingstechnieken met ambachtelijk vakmanschap. Om onverwachte verrassingen te voorkomen maken we bij een buitenkeuken werkblad altijd eerst een tekening op basis van de officiële afmetingen van je Kamado of Gasbarbecue. Zo weet je zeker dat het werkblad past en ervaar je de rust en zekerheid dat een op maat gemaakt werkblad hoort te bieden.

Lees hier meer over Groku – IJzersterk in RVS maatwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak gebruik van onze online configurator en ontvang direct een aanbieding op maat!