GROKU | IJzersterk in RVS maatwerk

RVSwerkblad.nl is een onderdeel van GROKU. GROKU is al 40 jaar de marktleider op het gebied van maatwerk RVS keukenoplossingen voor grootkeukens en horeca in Nederland en België. In onze fabriek in Kampen (Nederland) produceren we jaarlijks meer dan 4.000 RVS werkbladen en keukenoplossingen volledig op maat.

RVSWerkblad | Onderdeel van Groku

RVSwerkblad.nl | Professionele kwaliteit voor thuis

Om kwalitatief hoogwaardig RVS aanrecht- of keukenbladen ook toepasbaar en bereikbaar voor de consument te maken, zijn we in 2020 gestart met RVSwerkblad.nl. Dit stelt ons in staat om onze passie voor RVS ook te delen met consumenten en ze toegang te bieden tot professionele kwaliteit RVS werk- en keukenbladen voor hun keuken, kookeiland of buitenkeuken thuis.

Ambachtelijk vakmanschap in RVS bewerking

Bij RVSwerkblad.nl staat een team van ruim 60 vakmensen voor je klaar om je wens te vertalen in een werkblad van roestvrij staal. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring en onze specialisatie in RVS bewerking, weten onze vakmensen als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Heb je een idee, maar weet je niet of het haalbaar is? Leg het dan vrijblijvend voor aan een van onze specialisten.

Medewerkers van RVSwerkblad
Moderne RVS bewerkingstechnieken

Gefabriceerd met de nieuwste RVS bewerkingstechnieken

In onze fabriek in Kampen beschikken we over de nieuwste RVS bewerkingstechnieken, waaronder multidimensionale snijmachines en een volautomatische laserlasrobot. Met deze machines en technieken kunnen we iedere RVS werkblad tot op de millimeter nauwkeurig snijden, buigen en naadloos verbinden. Als klant ben je dus altijd verzekerd van een perfect resultaat.

GROKU – Meer dan alleen RVS werk- en keukenbladen

Naast RVS werk- en keukenbladen kun je bij ons ook terecht voor onderbouwen, meubels of complete keukens. Natuurlijk maken we deze het liefst van roestvrij staal, maar we zetten zeker ook andere materialen in, zoals volkern en hout. Alles op maat gemaakt en volledig naar jouw wens. Leg ons je ideeën voor en we helpen je graag verder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak gebruik van onze online configurator en ontvang direct een aanbieding op maat!