Van A tot Z begeleiding – Zo ziet het aankooptraject bij RVSwerkblad.nl eruit

RVSwerkblad.nl

Het aankooptraject van een nieuw RVS werk- of keukenblad is vaak toch wat ingewikkelder dan het doen van de wekelijkse boodschappen. Daarom kun je bij RVSwerkblad.nl rekenen op professionele begeleiding van A tot Z. Hieronder leggen we je alvast uit hoe de 7 stappen van het aankooptraject eruit zien.

Het aankooptraject bij RVSwerkblad.nl in 7 stappen

  • Stap 1: Zet je wensen (digitaal) op papier
  • Stap 2: Maak de specificaties definitief
  • Stap 3: Bestel je RVS werk- of keukenblad
  • Stap 4: Controle van de definitieve tekening
  • Stap 5: Betaalmoment & Afspraken
  • Stap 6: Productie, Oplevering & Montage
  • Stap 7: Genieten van het eindresultaat!

Stap 1: Zet je wensen (digitaal) op papier

Ieder keukenblad begint met jouw wensen. Bij RVSwerkblad.nl bieden we je 2 makkelijke manieren om deze wensen (digitaal) op papier te zetten: Via onze online configurator of door het opsturen van een tekening. In de configurator kies je eerst de afwerking en geef je de indeling en formaten van het RVS keukenblad op. Vervolgens kun je het werkblad voorzien van verschillende maatwerkopties, zoals (uit)sparingen, wel of geen spoelbak(ken), wel of geen opstaande rand(en) en ga zo maar door. Zodra je een configuratie opstuurt krijg je binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte via de mail. Stuur je een tekening op, dan gaan we voor je aan de slag en ontvang je binnen enkele dagen een offerte op maat.

Stap 2: Maak de specificaties definitief

Zodra je de offerte via de mail hebt binnengekregen, dan kun je deze goedkeuren of afwijzen. Als er vragen zijn of als je verschillende specificaties nog wat verder wilt toelichten kun je ons altijd een mailtje sturen. In overleg stellen we dan een definitieve offerte op. Wil je het product graag met eigen ogen zien, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Kampen (let op: wel graag eerst even een afspraak maken) of je bestelt het samplepakket met monsters van de verschillende RVS afwerkingen.

(Stap 2b: Laat het RVS werkblad inmeten)

Eventueel kun je in deze fase ook gebruik maken van onze professionele inmeetservice. Kies je hiervoor, dan komt onze inmeter/adviseur langs om het RVS keukenblad in te meten. Tegelijk kan hij ook meedenken en advies geven, mocht je daar behoefte aan hebben.

Stap 3: Bestel je RVS werk- of keukenblad

Na goedkeuring van de specificaties is het tijd om de order te plaatsen en je RVS keukenblad te bestellen. Omdat het bij RVSwerkblad.nl om maatwerk gaat vragen we je hier ook om een aanbetaling te doen (uiteraard kun je er ook voor kiezen om het totaalbedrag direct te betalen, achteraf betalen is niet mogelijk).

Stap 4: Controle van de definitieve tekening

Nadat de (deel)betaling binnen is, gaat onze tekenkamer aan de slag met de productietekening. Mocht het nodig zijn dan is dit het allerlaatste moment waarop je nog een minimale wijziging kunt doorgeven. Bijvoorbeeld een kleine wijziging van de exacte locatie van de spoelbak. Zodra de productietekening klaar is vindt de definitieve controle plaats.

Stap 5: Betaalmoment & Afspraken

De tekening is klaar en het werkblad kan in productie. Zodra de volledige betaling is gedaan wordt je RVS keukenblad opgenomen in de productieplanning. Afhankelijk van je keuze voor zelf ophalen of bezorgen maken we in deze periode ook afspraken over de definitieve leverdatum.

Stap 6: Productie, Oplevering & Montage

Onze vakmensen gaan aan de slag om van de productietekening werkelijkheid te maken. Ongeveer 4 tot 6 weken na opdracht is je RVS werkblad klaar. Rond deze tijd spreken we samen af op welk dagdeel het RVS keukenblad kan worden opgehaald of afgeleverd. Hierbij kijken we naar jouw voorkeuren en het schema van onze chauffeur (en monteurs).

Stap 7: Genieten van het eindresultaat!

Het lange wachten is voorbij en het genieten kan beginnen. Je zelf samengestelde RVS keukenblad is klaar voor gebruik. Wij hopen van harte dat je er jaren lang plezier aan gaat beleven. (En stiekem hopen we ook op een leuke review voor onze site).

Direct aan de slag?

Zoals je ziet, komt er bij een maatwerk keukenblad vaak meer kijken dan je zou verwachten. Geen werkblad is hetzelfde en daarom neemt het aankooptraject (afhankelijk van de complexiteit) minimaal meerdere dagen, maar vaak enkele weken of zelfs maanden in beslag.

Wil je direct starten met de configurator, klik dan HIER. Wil je een eigen tekening opsturen, klik dan HIER. Voor het aanvragen van monsters, klik HIER. Wij van RVSwerkblad.nl wensen je veel succes en plezier toe bij de zoektocht en realisatie van jouw droomwerkblad. Hopelijk tot ziens!

Gerelateerde blogs

Naar alle blogs