Service opties – RVS keukenblad inmeten, leveren of monteren

Inmeten, leveren, monteren

Een RVS werk- of keukenblad koop je vaak om vele jaren van te genieten. Om zeker te zijn dat alles klopt en goed gaat bij de aanschaf, bieden we bij RVSwerkblad verschillende service opties waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je het RVS keukenblad door onze monteurs laten inmeten, zodat je zeker weten dat het precies past en kunnen onze monteurs ook het transport en de montage verzorgen. In dit artikel leggen we uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Inmeten
In de configurator kun je verschillende afmetingen en sparingen doorgeven. Het doel hiervan is dat we globaal weten wat de bedoeling is en dat je een globaal beeld van de kosten hebt. Zodra de aanvraag serieus wordt, nemen we contact op om de definitieve afmetingen en (locaties van de) sparingen door te nemen.

Dit kan een goed moment zijn om gebruik te maken van onze inmeetservice. In dat geval komt onze inmeter/adviseur bij je langs om het RVS werkblad in te meten. Daarnaast kan hij ook meedenken en eventuele adviezen geven, mocht je daar behoefte aan hebben.

Levering
Ongeveer 4 weken na opdracht is het RVS keukenblad klaar. Je kunt er vervolgens voor kiezen om je werkblad (of werkbladen) op te halen bij onze fabriek aan de Dieselstraat 16 in Kampen. Daarnaast kun je er voor kiezen om het RVS werkblad thuis te laten bezorgen. In dat geval gaat het blad (of de bladen) mee met onze vrachtwagen. In overleg wordt er dan een bezorgmoment ingepland. 

Door onze ervaring met complexe bladen en projecten weet je zeker dat het werkblad veilig en in perfecte staat bij je thuis wordt afgeleverd. In sommige gevallen maken we zelfs gebruik van gespecialiseerde transportbedrijven.

Montage
Voordat het grote genieten begint, moet het RVS werkblad eerst gemonteerd worden. Doe je dit zelf, dan kun je bij ons eventueel lijmkit bestellen. Kies je voor de montage service, dan komt onze monteur langs en zal hij het keukenblad monteren. In dat geval vindt de montage direct na levering plaats.

Met deze service opties kunnen we je waar nodig ontzorgen. Dus heb je ons nodig, dan staan we voor je klaar!

Direct starten?
In onze configurator kun je aan de slag met het samenstellen van je eigen RVS werkblad. Succes!

Gerelateerde blogs

Naar alle blogs